2011 m. balandžio 11 d., pirmadienis

Mini albumas ""Pabėgimas"

Na va, šiuo albumu užbaigiu jūrinių skrebukų temą. Bent jau trumpam, iki kitų atostogų ;) kurios jau nebe už kalnų, jėėėėė...
Skrebinau nemažai LO su šiomis nuotraukomis ir jų dar liko mažas šūsnelis.
Tiesą pasakius, prieš imdamasi šio darbo, turėjau keletą tikslų.
Pirmasis tikslas buvo toks - iš "nelabai" padaryti "visai nieko" ;)
Kadangi likusios nuotraukos buvo prastos, tamsios, kai kurios susilieję ir šiaip jau nebeskrebinamos, bet visgi primenančios tas nuostabias vasaros dienas prie jūros, nusprendžiau viską sudėti į mažutį albumą, kad nebūtų visai užmestos ;)
Antrasis - panaudoti 3-4 skrebinio popieriaus lapus, kurie šiuo metu manes visiškai nežavi, ir nelabai matau jiems ateities kituose skrebukuose ;)
Trečiasis - panaudoti turimą popieriaus lapą, kurio raštas lyg mažos etiketės kelionių tema, bet beveik visos jos su angliškais užrašais.
Jau kažkada minėjau, kad skrebinti man kita kalba nelabai sekasi ir tų angliškų pavadinimų nerandu kur pritaikyt, nors dauguma skamba gražiai ir tikrai tiktų...
V.ž., apjungus viską gaunasi, kad bendras tikslas - perlipti per save ir suteikti sau kūrybinių kančių ;D Galima sakyti, pajusti skrebinimo extreme ;D
Tai štai čia tas mano sado-mazo..:D
Iš tikrųjų tai viskas vyko labai greitai, gal net paskubomis, bet rezultatu esu patenkinta ;)
Nors neišvengiau ir lepsusų ;) Užrašiau labai gražiai ant viršelio, bet nepagalvojau, kad gi tas popierius tai slidus, ir dar pilnai nenudžiuvus ėmiau kitus puslapius rašyt, todėl viršelis buvo negailestingai ištepliotas dar nenudžiuvusiu rašalu....aaaaaa...ką daryt, ką daryt....
...patepiau akriliniais dažais ir galų gale viršelis tapo toks ;)
Aprašiau labai jau asmeniškai, todėl ne visus užrašus parodysiu;) Taip pat ir ne visus puslapius, nors gavosi nei daug nei mažai - 13psl.;) Albumuko dydis 10x13,5cm.



Dabar belieka laukti artėjančių atostogų ir skrebinti... skrebinti... skrebinti...
Geros dienos visiems,
iki ;)

12 komentarų:

Loreta rašė...

PUIKI IDĖJA FOTO KLIJUOTI PER DU PUSLAPIUS,GRAŽU

Asta rašė...

Tikrai graziai atrodo toks nuotrauku isdestymas, iskarto i akis krito, siltas, jaukus albumas! grazu...

Puskis rašė...

Man labai patiko kad tokios dideles nuotraukos albume, kad tarkim visas puslapis vien nuotrauka, o ant jos truputi padekoruota. Patiko ir kad nuotraukos padalintos per puse ir deta per du lapus. Tokrai labai saunus albumelis!!!!

Lemurka rašė...

Oj,Agneja,oj oj. Labai patiko. Nors irgi nesu ta anglisku pavadinimu megeja ir visokiu ten lipdukeliu. Bet kaip mini albumui - labai viskas dera. Irgi labai patiko ta mintis su i du puslapius padalinta nuotrauka.
Pirmasis tavo tikslas puikiai igyvendintas (nuzvengiau posmeli ,kai ji perskaiciau :D nes mano visos nuotraukos praktiskai tokios, bet as kazkaip sito neimu i galva. atsipalaiduok ir tu. nemaciau jokiu paplaukimu ten :P)Vz,super!

Agneja rašė...

Aciu, merginos ;)

Lemurka, neimu ir as i galva :P daug ir as tokiu foto turiu ir netgi skrebinu as jas, bet kalbedama apie netinkamuma skrebinimui, turejau galvoje butent sitas savo jau nuziuretas, nuciupinetas ir atsibodusias ;DD
Po galais, kiek gi galima skrebuku daryt is tos pacios vasaros ;D tegu visos sugula i viena kruva ;D taiva ir sugule :P

Ilona rašė...

Matyt ta vasara buvo verta tavo sado-mazo :D. Nes gavosi labai graziai.

Puiki mintis padalinti nuotraukas taip.
Ech, noriu ir as prie juros.

Irma rašė...

TOBULA tiesiog...nzn kiek kartu jau paziurejau ir vis zaviuosi!

Tai tiesiog aš ir niekas kitas :) rašė...

Aš irgi vis žiūriu ir žiūriu. Ir pati taip nooooriu. Bet nemoku. :( Taip laisvai, taip skoningai. Ir dar krūvą tikslų įgyvendinant. Et... Belieka tik žiūrėti ir žiūrėti. :)

Ignas rašė...

Laabai patiko! Spalvos labai grazios, detales parinktos ir sudeliotos labai skoningai! Tikrai, kad tobula!

Agneja rašė...

Ilona, Rasa, Irma , Ignai - aciu visiems ;)

Indrė rašė...

Labai puiki idėja prisiminimams "susidėti". Labai žaismingai atrodo. Atrodytų daug įspūdingiau, jei žurnalas/albumas/knyga būtų didesnio formato (no offence, tik menkas pastebėjimas). :)

Agneja rašė...

Aciu Indre ;) aciu uz pastebejima ;)
man asmeniskai labiau patinka mazi albumai, todel toks jau jis ir yra ;) mazas ir beveik i delna telpantis ;)