2011 m. balandžio 26 d., antradienis

Knyga - rėmelis

Pavyzdėlis scrapping.lt konkursui. Būtinai sudalyvaukite, ne taip ir sudėtinga kaip gali atrodyti iš pradžių ;) Tereikia senos nereikalingos knygos ir truputėlio kantrybės ;)
Buvau nučiupusi fizikos vadovėlį, bet užsižiūrėjo MB ir - "šlovė" fizikai (fe fe fe kaip jos nemėgau ) ištraukė jį iš gležnų mano gniaužtų ;)
Vietoj jo pakišo nušiurusius lietuvių k. skaitinius.
-...?....
-Tai negi skaitysi Donelaitį?
"Jau saulelė vėl atkopdama budino svietą..."
ir štai į ką skaitiniai pavirto...
iš arčiau...
Prisiminimui...
Įrėminau nėštumo testą, su labai neryškia antrąja juostele ;) bambos spaustuką ir gabalėlį klijuotės, kurį davė gimus mažyliui...Beje, aš tokį irgi turiu, o jau galvojau, kad išduos kažką labiau šiuolaikiško... didmiesčiuose tikriausiai taip ir yra, o pas mus provincijoje dar tokius pat naudoja, kaip ir daugiau nei prieš 25m ;) geras ar ne? ;D
Knygą aptraukiau rudu audiniu, viską nudažiau akriliniais dažais, o eksponatus "uždariau" po skaidria plastikine plėvele nuo kažkokios pakuotės...visgi kartais - gerai ne viską išmesti ;D
Viską vainikavo MB reakciją į rezultatą....
-Oooo...atrodo kaip medis...oooo...gražu... ;DDD
Dyvų dyvai...

"...Tuo laukus orai drungni gaivindami glostė Ir žoleles visokias iš numirusių šaukė. Krūmai su šilais visais išsibudino keltis, O laukų kalnai su kloniais pametė skrandas..."

Jau ir aš nusimečiau skrandas, iškračiau spintą...pasirodo neturiu kuo rengtis ;D

Smagaus pavasario! Geros nuotaikos! Laisvinkit vietą lentynose ir tausokit gamtą...

Iki...

11 komentarų:

Unknown rašė...

fainiai :)

Remini rašė...

labai graži idėja, ir dar gražesnis įgyvendinimas :)
sėkmės konkurse ;)

Agneja rašė...

Aciu ;)
Remini, as nedalyvauju ;)bet aciu ;)

Irma rašė...

nesudėtinga sako Agnėja :D LOL...:D
Jooo...pasakyk tai mano pirštam kurių nejaučiu nuo knygos pjaustymo (...nors situacija būtų geresnė jei peiliuką būčiau pakeitus, bet juk patingėjau nuvažiuoti naują pirkti).
Apie tavo darbelį...žiūriu kad tarp mūsų skrebukių telepatija pulsuoja :) Mano knygoj/dėžutėj irgi yra langelis iš antspaudukų pakuotės-plastikos.
Labai patiko kad aptraukei audiniu...tikrai labai kruopščiai tada viską reikėjo atlikti...įsivaizduoju kiek darbo. GRAŽU...nieko nėra dadėti.

...VitDeko... rašė...

Labai labai grazu :) viskas taip dailiai atlikta, man tokiu rafinuotumu dvelkia. labai patiko sis atsiminimu iamzinimas :) as kaip tik savaji n.testuka ismeciau, maniau, kad juosteles begant laikui isnyksta.. tad tik foto iamzinau, o tu cia super issaugojai :)

ader rašė...

Agneja, nereali knyga-remelis. puiki ideja, o jau ispildymas tai truksta zodziu pagirti, labai labai patiko.

Lemurka rašė...

puiku!Labai patiko! ir ta mintis su langeliais labai gera ir spalvos tokios mano! Ir tie visi mieli daikciukai issaugoti.
As tai vietoj bambos segtuko issaugojau ta nukritusia nudziuvusia bambos 'uodegele":D o testai irgi guli. Reiks irgi kada panaudot. Vz,puikiai iveikei uzduoti. Gerai,kad organizuojam konkursus, gi kitaip nebutum toki darbeli darius,a ne? :D o taip davei mum kur akis paganyt ir atmina puikia turesi

Lawrute rašė...

... pribloskia tavo dezute...
...o ta medziagele , kuri aaptraukei, turbut barchatine... labai jaukiai atrodo...

Rasa rašė...

Oi labai gražus darbelis, perskaičiau apie klijuotės gabalėlį kurį gavo jūsų mažylis. Aš iš Vilniaus, pas mus taip pat nieko naujo abu mano vaikai gavo tokius klijuotės gabaliukus kaip kadaise ir aš....

Agneja rašė...

Aciu uz grazius atsiliepimus ;)
Rasuole, cia tikriausiai nuo ligonines priklauso...kelios drauges gimde Vilniui, tai gavo apyrankes...
bet gi cia nesvarbiausia, svarbiausia - atsiminimas! ir tas faktas, kad skirtingos kartos, bet relikvija tai tokia pati ;)

Meadow of the sky rašė...

Wow, labai skoningai, puiki idėja ir būdas įamžinti ir perduoti tokius dalykėlius savo atžalai.