2013 m. lapkričio 11 d., pirmadienis

December daily 2013 Viršelis

Ir štai artėja Gruodis. Paskatinta praeitų metų sėkmingo Gruodžio albumo pabaigimo, ryžtuosi vėl šiam projektui. Tikiuosi, pavyks ;)
Nors ilgokai atidėliojau ir jau galvojau, kad ai, gal neprasidėsiu, bet užėjus įkvėpimui, negalėjau sustoti ir padariau viršelį. O kadangi pradžia jau yra, taigi reikės viską ir kažkaip pabaigti... Štai ir motyvacija ;)
Šiais metais viršelis šiek tiek primena praeitų metų albumą. Veltinio snaigę karpiau - išsikarpiau atskirus lapelius, juos sujungiau ir pasiuvinėjau karoliukais.
 Pats viršelis trauktas medžiaga, kurios kelis gabaliukus išsikirpau iš labai mylėto, ilgokai nešioto puspalčio, kurio, aišku, buvo labai gaila, bet juk reikia ryžtis ir pagaliau atsisveikinti su senais daiktais ;) 
Formatas vėlgi išlieka toks pats- A5. Jokių įmaučių nenaudosiu, nuotraukas klijuosiu tiesiai ant pasiruošto akvarelinio popieriaus lapų, kuriuos dekoruosiu jau gruodžio eigoje. Susegsiu viską žiedais.
Kol kas aiškios schemos dar neturiu kaip viską darysiu, tačiau, manau, bus kažkas panašaus į Project Life sistemą. Laiko lieka vis mažiau, kalėdiniai varpeliai jau skamba mano galvoje :D,  todėl einu daryt paruoštukų - kortelių ;)
 Geros dienos visiems;)

10 komentarų:

Vilma rašė...

Mmmm, koks jaukus, lietuviškas albumas :)

Remini rašė...

kaip smagu! as siandien irgi virseli december daily padariau :) tiiuosi, ir uzpildysiu...
labai siltas ir mielas tavo virselis gavosi! linkiu, kad uzsipildytu tik paciomis silciausiomis ir graziausiomis akimirkomis ;)

Agneja rašė...

Aciu, merginos!
Remini, labai idomu ;) Jau lauksiu iraso su virseliu, smalsu labai ;)

Eglu rašė...

Labai siltas virselis..prie tokio norisi susirangyt ir snaust:)Gerai, kad rodai pavyzdi ir skatini siuo reikalu uzsiimt:)..tikrai, kad nepastebesim ir gruodzio menuo prasides..

Eglu rašė...

oij dar klausimelis, ka deti i advento kalendoriu vaikams?Kokie butu patarimai patyrusios?:)

Agneja rašė...

Aciu, Eglu ;) Tikiuosi, neuzsnust prie to virselio :D

Del kalendoriaus...as tuos laiskus dedu- atseit nuo nykstuko- ten buna parasytos pasakos- ziemos tema, kaledu denelio tema. Po passakeles buna uzduotele - pvz. nuspalvoti snaige, angeliuka - iskarto jau bunu idejus atspausdinta lapa su paveiksliuku, uzduotis darau ne tik vaikui, bet ir mums visiems kartu - pvz eiti prie eglutes, nulipdyt seni besmegeni, iskepti pyraga ir tt. ir pan. As darau daugiau toki edukacini, kad nebutu Kaledu laukimas-vien saldumynu valgymas ;) bet kai kuriuose laiskuose galima rasti ir sokoladuka nedideli ;)

Eglu rašė...

Super! Noriu ir as padaryt, tikiuosi neliks, tai tik noru..man jau rodos kaledos ant nosies, kai pradedu galvot apie December daily, advento kalendoriu, imbierini nameli..o kur dar esamo menesio PL...ojoj..nemiegosiu:))
Tu saunuole!!!

Živilė rašė...

Labai jaukus albumo virselis. Toks siltas ir ziemiskas :) Man, tiesa sakant, virselis yra pats sudetingiausias DD darbas. Pirma karta darydama, virseli padariau gal pati pirmaji, albumo pabaigoje jis man jau nebepatiko :D Pernai metais pabaigusi albuma jau nebenorejau beziureti i ji, tai ir virselis nedekoruotas - storos papkes virsus apkirptas ir tiek. Kada nors gal ka geriau sumastysiu :)

Agneja rašė...

Oj, Eglu, mano savijauta tokia pat, visko taip norisi, tik baisu, kad nieko nespesiu...kitais metais tokiu laiku jau tikriausiai dirbsiu, todel labai norisi atsigriebti dabar...

Zivile, zinai, as irgi turiu viena toki albuma- seniai seniai gal pries 4 metus, dariau savaites dokumentini...jau net nepamenu kur jis nukistas, be virselio toks, vienisas...gal kada nors ir pabaigsiu :D

Unknown rašė...

nu negaliu, paziuriu as i tavo albumus ir i busima si albumeli, tai ir niesti nagai… virselis sis man labai labai patiko, o sakai atsisakei paltuko.. bet paziurek kaip puikiai ji prikelei atram gyvenimui :)