2013 m. lapkričio 4 d., pirmadienis

Project Life 2013 - Rugsėjis-Spalis

Labai jau skūpiai, bet rodau ;) Jau minėjau, kad praradau motyvaciją šiam projektui, kadangi rugsėjo mėn. baisingai užpuolė ligos, visus, be išimties. Su Vyte ir ligoninėje teko pagulėt - inkstų uždegimas. Ai....nėra noro nei fotografuot nei kažką rašinėt...rutina viską prarijo...todėl labai nesistengdama pildau. Liko tik du mėnesiai. Reikia pabaigt ką pradėjau ir imtis kažko naujo ;)

6 komentarai:

Eglu rašė...

Suprantu tave del demotyvacijos! As pastaruoju metu irgi mazai fotkinau..tam itakos irgi labiausiai turejo ligos..pas mus uzburtas ratas..nuvedam i darzeli..suserga vienas o tada visi paeiliui..ir 3sav sedim namie:)Cia turbut neisvengiama iki mokyklos..
p.s ziuriu ir jums jau dantys byra:)mes jau 3 pametem ir 2 uzauginom:)
As labai laukiu gruodzio..tada pereisiu is PL i Daily December..kepsim imbierini nameli, meduolius ir lauksim sniego):

Lemurka rašė...

Agne, nepasiduok!!!Mes - moterys, o tai reiškia ką? Aha,tą patį -stiprios bet kokioje gyvenimo situacijoje, a ne? :D Ta rutina mus be gailesčio ryja.Bet tikrai tau tiek nedaug trūksta, kad jau būtum įgyvendinus vieną savo planų! Aš va vis apie tą gruodžio mėnesio dienoraštį pagalvoju..

Agneja rašė...

Aciu, merginos, uz palaikyma ;) stengiuosi nepasiduot, ir kita vertus, PL tai geras budas pastebeti net ir mazus dalykus...dabar, atrodo, skaitau skaitau, ligos ligos, visi metai vienos ligos, bet gi buta ir graziu dalyku, kurie taip pat uzfiksuoti...ir jei nebutu PL, gal visai uzsidepresuociau, dabar gi vartau ir matau, kad yra dar kuo pasidziaugt, ir smagiu dalyku buta ;)

As irgi labai laukiu gruodzio, ir taip pat vel svajoju apie DD ;)
Butinai padarysim! ;) Ar ne Merginos?! ;)

Živilė rašė...

Smagu, kad vis dar fiksuoji, o dar smagiau, kad paciai patinka paziuret atgal :)
Tiesa, as niekaip nesuprantu, kaip uzsienietes sugeba visus metus KAS SAVAITE (!) pildyti savo PL... Man kas menesi jau atrodo zygdarbis :)

Agneja rašė...

Geras dalykas tas PL, bet padariau isvada, kad man truputi per daug monotonijos (gamybos atzvilgiu) ir per ilgai istestas projektas...megstu greitesni galutini rezultata ;)

Živilė rašė...

Labai taikliai apibudinai. Tikrai, ir mano muzai per ilgas sitas projektas butu :)