2011 m. sausio 27 d., ketvirtadienis

Skrebukas pagal rūbų madą 'Anthropologie fashion'

Naujas Irmos konkursas ir labai jau įkvepiantis sijonas ;)


Štai mano konkursinis. Bandžiau atkartoti beveik visas detales iš pateiktos nuotraukos. Štai kas man gavosi ;)
Nuotrauka skrebuke daryta mūsų vestuvių dieną. Visiškai nepozuota ir nenaudoti jokie efektai, tiesiog mėgėjiškai užfiksuotas momentas.

9 komentarai:

Irma rašė...

Aš esu pritrenkta viskuo šiame skrebuke :O...tikrai nuo A-Z: pirmiausia nuotraukos grožiu (ir aisku nuotakos), dar tie saulės spinduliai -nerealus efektas; Toliau tas tau būdingas minmalizmas toks stilingas čia; Medienos rašto popierius; ir labai patiko kaip pasiskolinai akvamarino spalvą nuo žurnalo pavadinimo - viską labai pagyvina šiame skrebuke.
SUPER SUPER SUPER...žaviuosi!!!!!!!!!!!!!

dalijablog rašė...

Labai dailus skrebukas ir nuotaka, su kruopsciai padarytom gelytem! As net neiziurejau ten buvo tokios melynos spalvos, kuria tu naudoji uzrasyme 'saules'...

Neringa rašė...

sakyciau, netgi graziau nei pavyzdy, pagal kurį reikėjo daryt... na, mergina tavajame skrebuke, tai tikrai gražesnė :)))
labai labai man patiko!

Ilona rašė...

Nuostabu Agneja, tu kaip visada savame stiliuje niepriekaistingai...

Agneja rašė...

Aciu uz mielus zodelius ;)

Olga rašė...

Sužavėta. Labai skoninga, minimaliai saikinga ir... šūvis į dešimtuką atsakant į iššūkį pagal užduotą temą. Man labai patiko. Dideliausios sėkmės konkurse :)

Agneja rašė...

Aciu, Neandartaliete ;)

Anonimiškas rašė...

Tik dabar pastebejau sita skrebuka, bet galiu pasakyti tik tiek: Oho O_o esu apsalusi. Super skrebukas. Labai labai patiko. Ir nuotrauka, ir atkartotos detales. Labai viskas dera.

Zmogiuke

Lawrute rašė...

labai jautru... ir dekoratyvu...