2013 m. gruodžio 16 d., pirmadienis

December daily 2013- 4 -7 dienos

 Po truputį, kad ir vėžlio žingsniu, bet judam toliau ;) 

Ketvirtoji diena. Pavadinau ją Advento šiluma. Tą dieną vyko Adventinė vakaronė darželyje. Bėda ta, kad nuotraukos gavosi nei penki nei devyni, tamsios, negražios ir beveik visos nefokuse ;) Na nebus iš manęs fotografės...Todėl pagrindinei dienos nuotraukai teko papozuoti namie - gavosi truputėlį geriau, nesvarbu, kad fotografuota gal dešimtos dienos vakare :D
Penktoji diena. Vytės gimtadienis. Tik išlipę iš lovos, bandėm abi nusifotografuot, bet mažoji muistėsi ir kažkur skubėjo savo reikalais. Vakare gavo dovaną, kuria abu su broliu dalinosi, tiesa, su įvairiais pacypimais ir pasikandžiojimais :D
Turėčiau paminėti, kad šiam puslapiui skyriau šiek tiek daugiau laiko - kai kur pasiuvinėjau ;)
Šeštoji diena. Važiavom pas močiutes švęsti gimtadienio ;) Šią dieną labai sunku buvo apsispręsti dėl nuotraukų. Visgi kaip pagrindinę palikau gimtadienio foto, bet negalėjau neįdėti ir gražiosios- prie eglutės-  tokia žiemiška ir jau kalėdiška atmosfera ;) Kadangi šią nuotraukėlę dėjau kaip papildomą - ant mažesnio lapelio - kitoje jos pusėje teko raityti ilgiausią dienos aprašymą ;)
Puslapio "kleksas". Lapelis su šešetu - ten metalinė snaigė prisiūta raudona siūle, po kuria įsijautusi prištampavau mažų juodų vėliavėlių, kurios bendram vaizde, na niekaip nesižiūrėjo, todėl teko maskuoti baltomis snaigėmis ;)
Septintoji diena. Skirta dienos išdaigai užfiksuoti ;) Hello Winter paveiksliukas rastas ir atspausdintas iš interneto platybių ;)

Taigi tiek. Laukite tęsinio!
Geros dienos visiems! ;)

5 komentarai:

Daiva rašė...

Kaip man patinka sekti tavo DD! Tiek daug detalių! Labai kruoščiai darai - daug laiko skiri ir rezultatas atperka <3

Aš pati jau pradedu galvoti, kad mažiau dėmesio skirsiu detalėms - per daug atsilikau :D

Živilė rašė...

Visu pirma, tai su gimtadieniu mazyle! O visu antra, tai LIUKS! Man patinka tavo uzrasai ant nuotrauku, ir spalviskai taip gerai man ziuris.

Agneja rašė...

Daiva, aciu, aciu, bet tai kad nieko as cia labai nedarau...korteles susikarpiau dar gruodziui neprasidejus, o pora zvynu uzdet daug laiko neatima ;) Tik va jeigu galeciau prisesti ir viska vienu metu susiklijuot sudeliot...svajone...viska pribegom darau, nes mazoji vis demesio reikalauja...
Zivile, aciu, perdaviau sveikinimus ;) Sake, ototo :D ka reiskia-neklausk ;)

Eglu rašė...

Su pirmuoju gimtadieniu mazyle! Kokie visu originalus DD!Labai smagu pasidairyt:) As jau ir tuoj tuoj pasivyssiu su dienomis..jau nemazai padariau, bet kadangi ne is eiles , tai dar nefotkinu ir nekeliu:)

Agneja rašė...

Aciu, Eglu ;)
Labai jau laukiu tavo DD ;)
As irgi ne visas dienas is eiles darau ;)