2013 m. spalio 11 d., penktadienis

Random Inspiration Challenge

Dalyvauju. Nežinau kaip Jus, bet mane Irmos užduotys visada įkvepia. Ir jeigu nedalyvauju, tai bent padūsauju ir mintyse padėlioju skrebuką. Todėl labai nudžiugau pamačiusi šį įrašą jos tinklaraštyje, o mintyse ir ant darbo stalo, tiksliau, darbinės palangės ;D netikėtai gimė skrebukas. Oh, tokio tradicinio skrebuko neskrebinau jau tikriausiai šimtas metų, na gerai gerai, pora mėnesių tai jau tikrai ;)
Jau buvau pamiršusi, ką reiškia kuistis popieriuose, ieškant tinkamo pagrindo lapo, derančių detalių, terliotis dažais...su albumais kažkaip paprasčiau dabar man viskas...Todėl šis skrebukas man labai brangus, netik dėl juo papasakotos šeimos istorijos, bet kartu ir jausmų, apėmusių jį gaminant...jaučiu, kad sugrįžtu vėl į tą stebuklingą skrebinimo pasaulį, vadinasi, reikalinga terapija ;)


Tarp mano vaikų yra lygiai 5 metų ir 2 savaičių amžiaus skirtumas. Taigi tą ir norėjau įamžinti šiuo skrebuku. Naudojau Tim Holtz trafaretą, jį vienintelį, beja, ir teturiu, tačiau tuos sraigtelius randu daug kur panaudoti. Nuotraukose vaikai užfiksuoti pirmąją ar antrąją savo gyvenimo dieną , todėl labai panašūs.

7 komentarai:

Puskis rašė...

Cha geras, tarp namo vaiku 3m ir 2 sav :))))))
Smagu matyt sugryzuse! Puikus darbelis, lauksiu daugiau!

Irma rašė...

Saunuole kad vel sugrizti prie skrebinimo- geras jausmas su popieriukais pazaisti... As pati puikiai suprantu tik sugrizus.
Skrebukas mielas... Pirma pagalvojau kad ta pati nuotrauka ant kiek vaikai panasus!

Vilma rašė...

Gerai apsižiūrėjus kažkodėl atsidusau, kaip kokia bobutė :))) Tas trafaretas jaučiu čia kaltas - priminė, koks tas laikas negailestingas, taip greit viską pakeičiantis. Kaip gerai, kad turim fotoaparatus ir skrebą! Gražuolis skrebukas, nuostabūs žvirbliukai :)

Agneja rašė...

Aciu, aciu;) kaip smagu, kad uzsukat ;)

Lemurka rašė...

Tikrai kad žvirbliukėliai...ech, ech...Labai jautru!

Neringa rašė...

Koks švelnus skrebukas :)

Agneja rašė...

Lemurka, Neringa, Aciu :*