2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Negaliu patikėt! Vandenukas ir žolė!

Ech, ta vaikystė, kai viskas atrodo kaip stebuklas ir mokėjimas džiaugtis kiekviena akimirka. Skrebuke norėjau įamžinti sūnelio frazę, kai žiemą vartydamas nuotraukas, pamatė šias foto. Girdėti iš, atrodo, dar visai neseniai pradėjusio šnekėti trimečio lūpų "Negaliu patikėt"-labai įdomu, juo labiau, kai dar pasako tooookiu tonu, kad atrodo gyvena jau visą šimtmetį ;)) Skrebukas grynai dokumentinis, dar tokio ilgo aprašymo nebuvau įrašiusi tikriausiai nei viename skrebukyje. Atlikimas visiškai paprastas. BG lipdukai, keletas štampukų. Vėl prisiminiau, kad turiu siuvamąją - nepatingėjau ir apsiuvau nuotraukas;)

3 komentarai:

Puskis rašė...

Istorija kuria perteiki skrebuke, manau tikrai verta buti iamzinta. Gi vaiku pasakymai, mintys tokios genealios!!! Tikrai svarbu jas iamzinti, o tai puikiai padarei, tokiam sauniam darbelyje!!! Super!!

Olga rašė...

Labai gražios nuotraukos ir kaip visada jos labai organiškai įsilieja tarp popierių ir detalių. Labai gražiai viskas dera. O tie mūsų vaikų pasakymai, tai kartais tikrai primena kokių senolių su didele gyvenimiška patirtim komentarus.

Agneja rašė...

Aciu, merginos ;) visada malonu rasti Jusu komentarus ;)