2014 m. spalio 13 d., pirmadienis

92 vasaros akimirkos

Sakoma- laimingi žmonės laiko neskaičiuoja. Aš gi pridursiu- laimingi žmonės fiksuoja laimingas akimirkas! :)

Kodėl 92?
Pradinė idėja čia http://100happydays.com/ Aišku, be palaikymo komandos čia neapsieita. Ačiū draugėms, kurios dalyvavo šiame projekte. Vienos kitas palaikydamos, visą vasarą turėjome ką veikti- fiksavom ir džiaugėmės vienos kitų laimėmis :)
Aš viską dar ir suskrebinau. Kadangi kiekvienam vasaros mėnesiui paskyriau po albumą, tai ir laimingų akimirkų gavosi man ne 100, o 92 :)
O pats procesas buvo labai smagus. Beveik visos nuotraukos darytos mobiliuoju telefonu, juk nesitampysi kasdien fotoaparato, todėl kai kurios išplaukusios, nefokuse, bet juk tokia ta mūsų tikroji kasdienybė, ar ne? ;) Gavosi savotiškas Project Life, tik kad užfiksuota ne esminis dienos įvykis, bet akimirka, kuri tąkart suteikė džiaugsmą, privertė nusišypsoti. Aišku, buvo tokių dienų, kad tikrai, atrodo, nieko nevyko, viskas tekėjo sava vaga, buvo liūdna ar pikta, tačiau vakare, po visų darbų, prisėdus ir viską apmąsčius, dienos įvykiuose atrasdavau kažką tokio...

Su puošyba detalėmis labai nesistengiau, kadangi pagrindinis tikslas buvo - nesigailint sunaudoti kuo daugiau skrebinimo popieriaus :D bei suskrebinti viską, neužmetant šito darbo "vėlesniems laikams" ;) 
Albumuose yra ne tik nuotraukų, bet ir tikrų eksponatų :)



Dabar gi, bevartant šiuos albumus, supranti, kad laimė tikrai slypi paprasčiausiuose dalykuose ir dauguma iš tų 92 Laimių yra lengvai pakartojamos, todėl ateityje, kai bus liūdna (o juk būna tokių dienų), prisižadu sau- atsiversiu kurį nors albumą, dursiu pirštu į pirmą pasitaikiusią Laimę ir būtinai ją pakartosiu :)

Geros dienos visiems ir būkit Laimingi!!!!

4 komentarai:

GyWai rašė...

Labai įkvepiantis projektas, Agnėja. Ir forma ir turinys. Tikiu, kad vien tik vartant tuos albumukus aplanko nenusakomos laimės akimirkos. Gera terapija ;).

Puskis rašė...

labai smagi ideja ir jos igyvendinimas! Saunuole, ka cia bepridursi!

Remini rašė...

Super ideja! net pavydu tokiu albumu :) labai sauniai padirbejai, isivaizduoju kaip faina uzklupus melancholijai vartyti toki albuma...

Daiva rašė...

Kaip faina! Nuostabus projektas! Norėtųsi ir man tokią idėją kažkada išbandyti :)