2014 m. sausio 23 d., ketvirtadienis

December daily 2013- Baigtas!

Kol dar taip žiemiška už lango- visur balta balta ir spaudžia šaltukas, galime prisiminti didžiąsias metų šventes ir jomis pasidžiaugti ;) Pagaliau įveikiau ir beveik įvykdžiau sau duotą pažadą - pabaigti albumą iki sausio vidurio...na gerai jau gerai, su pratęsimu- iki sausio pabaigos :D
Taigi žiūrim ką turim.









 Ištikrųjų, kaip ir minėjau, aš dariau albumą iki 31 dienos. Bet tas dienas pasiliksiu sau ;)
O pabaigoje įsegiau dar du vokus, panaudojau jiems buvusias pakuotes nuo kalėdinių dovanėlių. Viename tų vokų sudėti atvirukai ir kalėdų senelio laiškeliai. O kitame voke- Armino karnavalo darželyje nuotraukos.



Viskas. Gavosi tikrai išsipūtęs albumas, net 4cm žiedai, kuriuos turėjau tapo per maži, todėl kol kas surišau pilka sutažui skirta juostele.


14 komentarų:

Siniata rašė...

Labai patiko!!!! Ir spalvos tokios ziemiskos, lyg sniegu apnesti lapeliai!!! Saunuole!!!

Agneja rašė...

Aciu, Siniata ;) Labai stengiausi sukurti ziemiska nuotaika, nesvarbu, kad uz lango zole zaliavo ;) Gruodis yra Gruodis! ;)

Unknown rašė...

fainas labai labai, na tikrai labai labai :) ir dukryte kokia jau didele :) o del virveliu kol neperskaiciau, tai net pagalvojau, jetau graziai jas priderino prie tokio dickio :) zinok ju net nekeisk ziedais, jos cia tinka puikiai :)

Agneja rašė...

Aciu, Vit Deko ;) Greitai tie vaikai auga, ziurek jau ir Tavo greit begios maziausias ;) O del virveliu, tai taip, tinka, bet man tas laisvumas albumo nepatinka, jis toks visas kaip "zele" dabar :D su ziedais tvirciau laikosi ;)

Eglu rašė...

Agneja, saunuole, kad ir tu pribaigei savo gruodinuka!:)
Visas albumelis toks stilingas..islaikytas visur vienas stilius..su virvutemis ir man labai graziai ziurisi..mano su ziedais, bet mazoki man jie..tai sunkiai verciasi..reiks kazkada didesniais susegti..bet dabar nera kada..jau reik 2014 PL pildyt:)
Tavo mazoji, tiktu mano maziausiam i marcias:))

Agneja rašė...

Aciu, Eglu ;)
Saunuole, kad ryzaisi PL ir vel. As tai nedarysiu, nes dar 2013m nebaigiau :D Truputi kitaip sugalvojau siais metais- fiksuosiu tik viena, is anksto pasirinkta, diena per menesi ;)
Zentui linkejimai :))

Puskis rašė...

Kaip gerai, kad cia uzsukau!!! Tapai mano ikvepeja! Mano DD, turi tik virseli ir atspauzdintas i dezute sudetas foto. Niekaip negalejau atsisprest kaip man daryt, det imautes (jas susiuvinet), daryt ale mazus skrebukus... ir kai pamaciau tavo varianta: balta lapa su kortelemes, vos nenumiriau is laimes, nes tai butent tai ko man reikia! Taigi aciu! Ir lekiu pradesiu daryt!!!

Agneja rašė...

Puski, zinok, kaip man smagu, kad atradai sau tinkama varianta ;)
Si sistema man irgi pasiteisino, manau bus dar ne vienas mano albumas i si panasus..

Neringa rašė...

Matai, Agnėja, kiek įkvėpei merginu su savuoju DD.

Taipogi ir mane :)

Pasinaudosiu tavo surišimo būdu, nes su žiedais susegti man nepavyks, tai sukau galvą, ką čia sugalvojus.

Beje, nepaprastai puikus DD albumas tau išėjo. :)

Agneja rašė...

Aciu, Neringa ;)
Zinok, nelabai cia tas surisimo budas geras, bet is bedos visai nieko ;)
Labai smalsu pamatyti tavaji DD

Živilė rašė...

Sveikinu ir tave uzbaigus! Labai gerai man viskas ziurisi, toks tikrai labai labai zieminis albumas. Ir tikrai, tavo dukryte kokia jau didele! Ir kiek daug plaukuciu turi! (cia is karto atkreipiu demesi, nes pas Evos kasos oj negausios :))) )
Ziuriu visos zavisi surisimo budu, atrodo tikrai graziai, bet jeigu skystai laikosi tai jau man irgi nepatiktu. Bet va, kur gaut dideliu dideliu ziedu???

Živilė rašė...

dabar nebesupratau, palikau komentara ar ne...?

Agneja rašė...

Palikai, palikai ;) As tik uzdejus moderavima velesniem kaip 7d. todel nesimato is karto ;)
Aciu ;)
Stengiames - kasas auginam ;D jau ir "grifka" pakirpau, nes i akis labai lindo - segtukus isigudrina istraukt :D
Del ziedu neisivaizduoju dabar, kazkada pas lenkus maciau 65mm, bet kad viska isslave merginos - nespejau i "nuvaziuojanti traukini" :) reikes paieskot dar ku nors...

Olesia rašė...

Fantastika, tikrai :)