2013 m. gruodžio 9 d., pirmadienis

December daily 2013 Priešlapiai ir 1 diena

Tarp visokių darbų darbelių vis bandau prišokti prie gruodinio albumo. Sakiau šiemet kuo daugiau pasiruošiu, tačiau tas Gruodis taip greitai atėjo, kad visi planai taip ir subliuško...O iš tos panikos, kad nepavyko taip kaip planavau, pradėjau atidėlioti albumo pildymą :D Ir, kaip studentavimo laikais, kad nereikėtų ruoštis egzaminui, eidavau tvarkytis, taigi dabar, kad nereikėtų pradėti dėlioti pirmos dienos - dariau priešlapius :D
Štai kokie paslaptingi magiški priešlapiai... 


 Žvaigždę nusižiūrėjau nuo Ali Edwards praeitų metų albumo. O tą juodą popierių kažkada pirkau kanceliarinėje. Jis toks blizgus, grublėtas, sakiau bus gerai raidėms kirsti. Bet ir čia man jis labai gerai tiko. Tas blizgėjimas labai gražus, šventiškas, nors ir juodas...gaila, tik kad nuotraukoje to nesimato... ;)


Nors kai kurios skrebukės albumus pildo tik iki Kalėdų, aš darysiu viso Gruodžio mėnesio albumą, nes kalėdomis juk tas magiškas mėnesis nesibaigia. O aš dargi kartais laukiu ir naujųjų, ypatingai dabar, kai į darbą per šventes nereikia ;)


O kaip man gražu tie konfeti pilni vokeliai! Todėl mirštu noru tokius turėti savo albume. Tik kad tokių įmaučių neturiu, o ir paprastos kanceliarinės namie nei su žiburiu neradau... tai sugalvojau pasisiūti iš storesnio maišelio ;) Na rezultatu nevisai esu patenkinta, nes siuvant man tą maišelį truputį patraukė ir subangavo, bet iš bėdos visai nieko gavosi...;)


Na ir Pirmoji diena, kurią taip ilgai atidėliojau. O atidėliojau todėl, kad tą dieną nieko nefotografavau, ir sukau galvą, kaip čia reikės išsisukti. Be to, galvojau nuotraukas užsisakinėti, bet kai aptikau šią foto, neiškenčiau ir puoliau viską spausdintis namuose. O ši nuotrauka visai iš kitos dienos, bet kuo puikiausiai iliustruoja būtent mūsų pirmosios gruodžio dienos nuotaikas, tiksliau MANO nuotaikas ;D


Tai tiek. Dabar jau bandysiu vytis - 2 ir 3 dienos jau pakeliui ;)
Ačiū, kad užsukat! Geros dienos visiems ;)

6 komentarai:

Daiva rašė...

Be galo gražu! Su nekantrumu lauksiu kitų dienų!!!

Konfeti man irgi labai patinka, o priešlapiai tiesiog fantastiški <3

Živilė rašė...

Pagaliau! Labai laukiau, ir ne be reikalo, nes tikrai labai graziai cia viska pradejai.
Kaip man patinka tos dideles nuotraukos per visa puslapi, ir dar su uzrasymais... As irgi butinai tokia idesiu. Ir konfeti maiseliai irgi patinka :)

Vilma rašė...

Oi, tikrai, kaip smagu matyt judėjimą DD albumo gamyboj :) Šaunuolė, gražumėlis :)

Agneja rašė...

Dekui, merginos ;) einu fotkint sekanciu dienu ;)

Eglu rašė...

Nu kaip jega!Kaip viskas grazu!..darau ir as , bet baisiai letai:)kazkur dingo mano laisvas laikas:(

Agneja rašė...

Aciu, Eglu.
Oj su laiku ir man problemos, bet kazkaip vis panaktineju, nors sekancia diena buna sunku ;)