2013 m. birželio 14 d., penktadienis

Gimtadienio nuotraukų albumas

Patiko man toks mini albumo darymas.  Kelios nedidelės nesuper kokybiškos nuotraukos, o rezultatas puikus, ir yra ką pavartyti ;) O labiausiai norėjau išsaugoti interviu su Arminu. Galvoju ir kitais metais prieš gimtadienį tokį žaidimėlį su juo pažaist. Kol kas jam smagus užsiėmimas, o vėliau bus geras prisiminimas, kaip keitėsi jo požiūris, mėgiami dalykai.
Albumėlio dydis 15*15cm. Naudojau Primos popierius iš labai labai seno berniukiško rinkinuko. Lapai susiūti, ir labai jau "mandrai"- sugebėjau susipykt su savo siuvamaja, todėl matosi, kai kur nuklydimai ir pasiraizgymai ;)






4 komentarai:

Remini rašė...

koks saunus albumas!

Unknown rašė...

Koks fainas ir labai patiko paskutinioji fraze, man patinka dar kazkas, tik nzn kas :D net susijuokiau kokia faina ideja :) butinai kai manoji tik prades kalbet pasinaudosiu sia tavo ideja ;)

Eglu rašė...

Labai fainas albumas!Isivaizduoju, kiek ju sukaupsi, kasmet po viena toki darydama:))O klausimyno atsakymai , tai nerealiai:)Reikes man ka nors su klausimukais suskrebinti, bus labai saunu atsiminti, kas tokio amziaus galveleje tunojo:))

Agneja rašė...

Aciu, merginos ;)
Eglu, oj ne, tikrai kasmet tokio albumo nedarysiu, jau ir taip neturiu kur ju visu laikyt ;D
Bet ideja yra - atskiras segtuvas butent siems interviu sudeti ;)