2013 m. sausio 10 d., ketvirtadienis

December Daily 16-31

 Nors pasaulis jau ruošiasi Valentino dienai ir skrebina atvirukus su širdelėmis bei visokius kitokius meilumus, aš vis dar vartau savo December Daily albumą. Visgi dar tik sausio vidurys, ir dar tokie šilti ir jaukūs ano mėnesio prisiminimai... Šiuo metu tai žiūrimiausias mano" didysis " skrebukas- vadinu jį taip. Pagaliau jį pabaigiau ir tuo esu be galo, be krašto patenkinta.
Taigi vėl įsileidžiu jus į savo šeimos gyvenimą- likusioji pusė- 16-31 dienos.


Pabaigai keletas mano pastebėjimų, kurie galbūt padrąsins, arba kaip tik padės apsispręsti ar visgi verta imtis tokio projekto.
** Nors ir abejojau dėl pasiruoštų atspausdintų lapų, bet galiausiai abejones nuvijau šalin, kai tik pradėjau šį albumą. Pasiteisino. Nereikia galvoti apie išdėstymą, tik pildai sau į langelius, ką nori ir viskas.
** Iš anksto pasiruošiau ne tik tuos lapus, bet ir į atskirą krūvą surinkau - kalėdinius popierius, popierių likučius, kuriuos norėjau sunaudoti, sagas, detales, prisikirtau snaigių ir skaičių, kuriuos naudojau dienoms žymėti. Viską susidėjau į "picos" dėžę, apsispręsdama daugiau nesiblaškyti ir dirbant su albumu, naudoti tik priemones iš tos dėžės. Turiu pastebėti, kad taip sutaupiau tikrai daug laiko ;) O ir tvarka namie buvo, nereikėjo kaskart kuistis po spintas ;)
** Kadangi tikrai žinojau, kad nepavyks man kasdien prisėsti prie popierių ir juos padėlioti, todėl rašiausi pirmiausiai viską į sąsiuvinį - mintis, atliktus darbus, viską kas tik šovė į galvą tą dieną (gal todėl tokie ilgi aprašymai gavosi ;D), iš karto žymėjausi, kokias maždaug detales tai dienai galėčiau pritaikyti.
** Nepasimesti tarp dienų labai padėjo pasiruoštas atskiras aplankas kompiuteryje. Ten kėliau visas nuotraukas, jas redagavau, žymėjausi kur ir kokio dydžio man jų prireiks.
** Darbą paspartino ir tai, kad nuotraukas spausdinausi namie, nors iš pradžių ir galvojau, kad užsisakinėsiu ir, viską suskrebinusi, jau tik vėliau suklijuosiu nuotraukas....tačiau paėmusi pirmąjį puslapį, supratau, kad visgi nemoku skrebinti be nuotraukos rankose;)

Klausiate, ar dar darysiu kažką panašaus ateityje? Tikrai taip! Jei tik aplinkybės leis ;) O ryžto turiu. Svajoju apie Project Life ;)

11 komentarų:

Remini rašė...

vau! tikrai didelis darbas :) o jau kiek prirasyta :) isivaizduoju kaip smagu bus ji skaityti begant metams...
ir puikus pastebejimai, aciu! paziurejus, norisi pabandyti :)

Unknown rašė...

labai labai grazutis rezultatas!! as tai vis nepasirystu :( neturiu valios... nors perskaicius tavo pastabas kitais metais isdrysiu ir jomis pasinaudojus butinai pasidarysiu toki albumiuka :))
o dar patiko paskutinio psl maximos cekiai :D cia kiek naujiems isleidot? :D

Daiva rašė...

Nuostabus DD albumas. Labai patinka man juos žiūrėti, nes pati norėčiau tokį pasidaryti.

O tavo pasiryžimas įkvepiantis - šaunuolė! Lauksim tęsinio Project Life pavidalu :D

P.S. Kalėdinė nykštukė nuostabi <3
P.P.S. Ech, kaip norėtųsi tokį DD pačiupinėti gyvai <3

Puskis rašė...

Jau aprasymo gausa net is koto vercia, kaip sakoma. Cia tikrai reik sugebet tiek prirasyt, man tai butu misija neimanoma, o tu saunuole!
Kai taip sauniai pasidarbavai su DD tai dabar drasiai daryk PL, ypac kai mazyles pirmieji metai, juk ten galesi viska puikiai iamzint, zodziu skatinu ir palaikau, laukiu darbu :)

Vilma rašė...

Pasikartosiu, kaip ir pirmoji rodyta dalis, taip ir antroji - laaabai patiko :) Šaunuolė, didelis prasmingas darbas nudirbtas :)

Larucraft rašė...

Respect.

L@dybird (Semsimona) rašė...

labai fainas... super... pažiūrėjus tokias knygeles atsiranda noras pačiai ką nors padaryt... :)

Anonimiškas rašė...

super padirbeta , tikrai puikus dalykas tas tavo uzsispyrimas :)

Linutukas

Agneja rašė...

Aciu, merginos! Del PL dar pagalvosiu, bet siemet tam tikriausiai dar neatejo laikas ;) bijau, kad pradejus PL nebeliks laiko tradiciniams skrebukams, kuriu jau esu numaciusi siems metams...bet kaupsiu informacija, ieskosiu ikvepimo

Daiva rašė...

ir vel arteja gruodis ... labai grazus tavo praitu metu albumelis ;)

Agneja rašė...

Aciu, Daiva ;) Jau suku planus apie dar viena toki siems metams ;)