2013 m. sausio 4 d., penktadienis

December Daily 1-15

Prisipažinsiu, tai pats didžiausias albumas, kokį kada esu dariusi, pačios nuostabai beveik jau padarytas, ir net nepasakyčiau, kad "iškankintas" :D... Tiesa, turiu dar vieną, nepabaigtą, pradėtą dar prieš gerus ketverius metus ;D Tada ryžausi savaitės dokumentiniam...kurio taip ir nebaigiau, nes pritrūkau kantrybės. Visada pavydžiai žiūrėdavau į tokius albumus, bet patirtis su savaitės albumu taip nuvylė, kad tikrai negalvojau, jog dar kada nors pasiryšiu tokiam projektui, ir net ne savaitės, o viso mėnesio....na bet tokia diena atėjo, ir tuo labai džiaugiuosi, bei savo džiugesiu dalinuosi su jumis ;)

7 komentarai:

Puskis rašė...

Nuostabus albumas, su tiek daug aprasymo, manau bus labai gera ji po keliu metu vartyt ir prisimint kaip viskas vyko, ypac zinant koks ypatingas jum sitas gruodis, su dukrytes atkeliavimu i si pasauli!! Apskritai sakyciau esi tikra saunuole, kad dar ir sugebejai padaryt toki albuma!!! Taigi sveikinimai is visu pusiu!! :)

Olga rašė...

Na labai tu čia šauniai pasidarbavai! Labai patiko detalės ir bendras vaizdas. Džiaugiuosi kartu su tavim, kad įveikei šį iššūkį ir dar tokiu nelengvu metu :) Gaila tik, kad savo smalsumo patenkinti negalėjau, viskas kas parašyta - neįskaitoma:/ Gal kitąmet ir aš ryšiuos kažkam panašiam.

Vilma rašė...

Labai patiko :) Toks visas derantis albumėlis, ir nereikia daug raštuoto popieriaus pasirodo, pats aprašymas tą puikiai atstoja.

Larucraft rašė...

labai smagu žiūrėt :)
o dar ir paskaityt rūpi ;)
Nuotaukos su lelka, tai kaip "pradžių pradžia"...
Žinok, pavydžiu ir juodai ir baltai :D ir mėlynai :D :D
Gražučiai :)

man tai gavosi tas pats, kas Tau prieš 4 metus :(. Bet nieko :)po 4 metų bus kaip pas Tave :D :D :D

Alina/Alikante rašė...

O Dieve! Ir pagimdyti ir albumą tokį padaryti??? Arba albumą buvai pernai pasidariusi, arba vaiką pagimdei tikrai ne gruodį :D

Sveikinu!

Agneja rašė...

Aciu, merginos ;) zinau, kad smalsu paskaityt, as irgi visad smalsauju,bet si karta ten per daug asmeniskos rasliavos, todel ir neiskaitoma ;))
Alina, prajuokinai ;D

S.R Style rašė...

Nu saunuoliu saunuole :)
Kaip gerai kad negalima paskaityti, kitaip nesimatytu visas vaizdas :)
Labai liuks, sypsena ausyse, geda ant jausmu uzlipo, kad mano senai senai darytas vis dar guli be nuotrauku ... tik su aprasymu.
Linkejimai, aukit sveikai ;)