2012 m. lapkričio 9 d., penktadienis

Pasiruošimas

Nenumaldomai artėja Gruodis. Taip greitai, kad vos spėju suktis, o dar kiek darbų reikia padaryti ir aplamai jau reikia ruoštis Kalėdoms. Tai aš ir krutu- ritinėjuosi :D
Todėl šiemet nusprendžiau daryti Kalėdų laukimo albumą. Man tie vadinamieji December Daily - kažkas nerealaus...taip gražu, taip šventiška, ir turi toookią išliekamąją vertę...Ir juo labiau dabar, kai mūsų šeimynos gyvenime laukia šiokie tokie pasikeitimai ;) apie kuriuos šiek tiek vėliau ;)
Pažįstu save ;D todėl  pasiruošiau iš anksto, kad ši idėja neliktų tik idėja, kad ją tikrai įgyvendinčiau!

Nieko sudėtingo - nusipiešiau rėmelius ir atsispausdinau ant akvarelinio popieriaus. Albumas bus A5 formato. Jokio papildomo galvojimo - vieta aprašymui, datai, nuotraukai ir kelioms raštuoto popieriaus skiautėms. Belieka tik kiekvieną dieną fiksuoti, aprašinėti, o jau vėliau ir nuotraukas suklijuoti. Na šiaip ar taip, tikiuosi, kad ši mano mintis pasiteisins, ir jau šių metų gale aš turėsiu storą ir gražų albumą, kurio puslapiais pasidalinsiu ir su Jumis ;)

8 komentarai:

Vilma rašė...

Oi, kaip šaunu ir laaabai smagu bus pažiūrėti į gatavą produktą, nes ir aš tokį galvoju šiais metais daryti (tik kol kas neįsivaizduoju, kaip įmanoma imti ir aprašyti ką nors vertingo iš kiekvienos dienos) :)
Sėkmės kūryboj, laukiu nesulaukiu rezultato :)

Linutukas rašė...

nekantriai lauksiu :)

Agneja rašė...

Aciu, merginos, su palaikymu Jusu tikiuosi daugiau negu pora lapuku uzpildysiu ;)))
Vilma, as ir kol kas nelabai zinau ka rasysiu ;D, bet stengsiuos fiksuot viska, o kaip tik ta kasdienybe po to ir buna pati idomiausia...kai paskaitau savo vaikysteje rasytus dienorascius, tai ir juokas ima ir taaaip idomu pasidaro, kaip taip galejo buti, juk viskas pamirsta, o pasirodo kad buvo ;)

Irma rašė...

Nu pirmiausiai reiketu pasveikinti su siokiais anokiais pasikeitimais jusu seimoje kurie dar 'oficialiai' nepaskelbti :)
Patiko man tokia darbo eiga kur is anksto pasiruosiama. Tikrai bus labai lengva prisesti ir ka parasyti ar nuotrauka iklijuoti.

Juste rašė...

You have been tagged. Tag it!

http://imbierasircitrina.blogspot.com/2012/11/pamenat-vaikystej-klasiokams-pildydavom.html#more

Larucraft rašė...

Super.
lauksim rezultato :)
Reik daryt ir man :)arba bandyt daryt :)

Agneja rašė...

Irma, Laru dekui ;)
Laru, bandom kartu, bus linksmiau! ;)

Juste, kaip idomu, jeigu tik rasiu laisva minute butinai suzaisiu, visai smagus tie blog'u zaidimai ;)

Živilė rašė...

O, kaip gerai tu sugalvojai, kad tokia paprasta forma pasirinkai. Nes as vis bandziau sugalvoti kiekvienai dienai skirtinga dizaina, kas baigesi didziausiu galvos skausmu.
Ir sveikinimai su tais "pasikeitimais" (jei teisingai numanau apie ka jie :D )