2012 m. liepos 10 d., antradienis

Mini Mini

Buvau prapuolus, visai prapuolus...atostogos, karščiai, Armino ligos ir visa kita...pavargau, labai pavargau, todėl ir vėl noriu atostogų... Ai ką aš čia su tokiom liūdnom gaidom, tokią gražią ir saulėtą dieną...reikia džiaugtis gyvenimu ir judėti pirmyn, galima ir vėl iš naujo atrasti seniai pamirštus, bet malonius dalykus.
Todėl, kad parodyčiau, jog skrebinimo dar visai nepamiršau, o aš jo tikrai nepamiršau ;) traukiu į dienos šviesą truputį seniau darytą, bet dar nerodytą MINI mini albumėlį. Jis toks mini, kad telpa ant delno...gal tik kiek didesnis negu degtukų dėžutė.

Idėją jau seniai brandinau, dar taip seniai kai nusipirkau džinsus ir nuplėšiau nuo jų storo kartono etiketę, kuri taip ir buvo sulankstyta, kaip mažos knygos viršelis. Beliko tik sugalvoti ką į vidų įdėt. Etiketė mėtėsi metų metus, na ne šimtą, ne šimtą, o gal du kokius ;) Kol vieną vėlų vakarą, nuostabioje bendraminčių kompanijoje viskas susidėliojo į savo vietas. Minimalistinis, be jokių ten super detalių, tiesiog kaip ir jam dera -pagal savo dydį, tsakant ;)

Puikus būdas sudėti niekur nenaudojamas nuotraukas, kurių pagrindinis vaizdas toks nekoks, bet jų herojaus šypsenos ir išraiškos visgi prašosi suskrebinamos ;)



5 komentarai:

Remini rašė...

šaunus albumėlis ;) gerai tokį mažytį galima visur nešiotis ir prireikus parodyt savo pyplius ar šiaip pačiai pažiūrėt ir nusišypsot :)

Neringa rašė...

Man igi patiko, aš kažkaip dar nuo senų senovėjo susitikimo Druskininkuose prisimenu tavo fainuolius albumėlius ;)

Agneja rašė...

Aciu merginos ;) Malonu, kad uzsukat ir komentuojat, tada jauciu, kad esu ne viena;)
O miniukas bus iteiktas Armino mociutei, kad daznai prisimintu anukeli ;)

...VitDeko... rašė...

Kaip faina atlikta ir taip miela :) liuks

Agneja rašė...

Aciu ;) is tiesu labai paprasta ;)