2011 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

Albumas - žurnalas

Dažnai užsuku į Dinos dienoraštį. Mane labai žavi ir įkvepia jos nesuvaržytas ir art journal stilius. Noriu ir aš tokių darbų turėti ;) Todėl kai neper seniausiai pamačiau jos albumą su tom mažom nuotraukėlėm kilo idėja ir man.
Atostogų žurnalas.
Pats darbo procesas labai patiko, purškiau dažus, štampavau, suvartojau popieriaus atraižėles...Žodžiu esu šiuo albumu įvairiapusiškai patenkinta.
Štai keletas puslapių

































































Albumas gavosi nei didelis nei mažas, standartinės knygos formato, 25 puslapių ir jame sutalpintos 127 mažos nuotraukėlės ;)

10 komentarų:

knopkiniukai rašė...

Dekui kad uzrodei Dinos darbus, fantastiski ir tokie ikvepiantys.
Tavo albumas ramiai saikingas ir pasteliskai grazus. Patiko uzretusuotas tekstas :) tikrai patiko :) Nuotraukos l.idomios.
Knopkiniukai

Anonimiškas rašė...

o virseli galima butu pamatyt? :) fainas albumukas. ir nemazas toks. Pas mane planuose irgi atostogu albumas, laukiu tik nuotrauku.
Ader

...VitDeko... rašė...

Labai fainas albumas :) labai patiko mazos nuotraukytes ir pats popieriaus pagrindas, toks pastelinis ir tas juodas pasendinimas liuks ziurisi :)

Justė rašė...

fantastika... sekantį kartą, kai būsiu tavo mieste, norėsiu pavartyti - BŪTINAI :)

Lemurka rašė...

JEGAAAA!!!!!man labai patiko. viskas viskas. dievinu,kai daug nuotrauku, pataskymu ir pan. na super tiesiog!

Puskis rašė...

Labai saunus albumas, man patinka, tokio tipo albumai, su daug nuotrauku, aprasymais ir pan. Pati esu viena keliniu albuma pradejus, pradejau aki gryzom is prancuzijos,bet nesugebu pabaigt... gal kada nors.. O tu saunuole!!! Superinis albumas. Apskritai albumeliai mane zavi, jie man tokie ypatingesni :)

Irma rašė...

Zaviuosi tiesiog!

Agneja rašė...

Aciu, merginos ;)
Knopkiniukai, taip retusavau teksta, nes staiga supratau, kad ir taip daug seimos gyvenimo parodau cia, tai bent teksta pasilieku sau ;))
Ader, virselis kol kas niekuo nedekoruotas, gal kada ateityje ;)
Justess, BUTINAI parodysiu ;)

Lawrute rašė...

labai GYVAS tavo albumiukas!!! puikios atostogos puikiame albume :D

Agneja rašė...

Lawrute, aciu ;)