2011 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Random Inspiration Challenge #20: Inspired by Jason Travis' Persona Series

Šis Irmos konkursas labai užkabino, todėl nieko nelaukusi puoliau kraustyti savo rankinuką. Iš tikrųjų tai buvo puiki proga jį dar ir susitvarkyti, nes manajam " ridikiuly pirdikiuly" amžina betvarkė, senų čekių krūva ir šiaip visko yra ;) Gaila tik, kad nufotografuoti visko taip ir nesugebėjau normaliai, prastoka nuotrauka, bet kaip yra taip ;)
Taigi štai ir mano rankinuko turinys. Smagu bus kada nors vartyti albumą ir po kokių dešimties metų žvilgtelėti vėl į rankinuko vidų, bei viską palyginti...
 Pati net nustebau, kiek ten visko turiu, ir kokias smulkmes nešiojuosi ;) Čia pasirodo netik čekiai, bet ir akmenukai iš pajūrio, mažas žiogelis, pilka saga, sulūžęs tušinukas, vardo kortelė iš kursų, kurie buvo prieš metus ;D plaukų gumytė, kurios niekaip neįsiriščiau į plaukus, nes jie dabar ne tokie ilgi....odinis maišelis telefonams, kuriame nieko taip ir nenešioju, nes telefonai mėtosi palaidi...žodžiu, tikrai laikas buvo tvarkai, nes peržiūrėjus datas ant čekių, tvarka rankinuke buvo daroma laaaaabai seniai...
Na gi, žvilgtelėkit ir Jūs į savuosius ;)

9 komentarai:

Lawrute rašė...

super!!!
tiek ilgai islaikyti ivairius daiktus rankineje - reikia tureti sugebejimu!!! sveikinimai - tu juos turi :)
sekmes konkurse ;)

Meadow of the sky rašė...

Nuotaikingai tu cia, turbut retai keiti rankinukus, arba kaip tik dazniai - ir uzsimirsta kas juose gulejo :))))

Irma rašė...

Skaitau, sypsausi ir linguoju galva :):):) man sio konkursinio fotosesija irgi buvo paskatinimas susitvarkyti rankinuko turini kadangi ten taip pat buvo visokiausiu palaidu, ir seniai uzmirstu 'gerybiu'.

Labai patiko temos interpretacija. Nemazai detaliu apsiuvineta...isivaizduoju kiek tai laiko uztruko. Sekmes konkurse!

Agneja rašė...

Aciu ;)

Lawrute,cia ne sugebejimas ;DD cia tinginio rankinukas ;DD
Glide, tai mano pagrindinis rankinukas, o siaip as ju daug ir neturiu, net jei kita ir pasiimu, tai persidedu tik pinigine,tel. ir raktus, visa kita lieka guleti ;)
Irma, viena kvadratuka apsiuvau rankomis, ir supratau, kad neturesiu kantrybes apsiuti visus, tai griebiau siuvimo masina, bet su ja irgi kankinausi ;)

knopkiniukai rašė...

Fantastinis turinys :)))))) turejai ka tvarkyti, k paveiksluoti ir ka pamastyti apie save pacia :))) he he
Patiko kaip sulopiai tuos kvadratelius ;)
Linkiu sekmes !
Knopkiniukai

Remini rašė...

oho, kiek darbelio įdėta! kai pasakei, kad darai skaiutinuką, buvo laibai įdomu :) tikrai esu sužavėta ir kruopštumu ir grožiu :) labai patinka man pasiuvimai skrebukuose
šaunuolė, labai gražiai susitvarkei su užduotimi :)

Agneja rašė...

Aciu merginos ;)
Knopkiniukai, tikrai taip, pamasciau ;DD bet isvadu nepadariau - praejo savaite po fotosesijos, o ten toks pats bardakas ;DDD tokia jau as ;)

Neringa rašė...

man labai patinka apsiuveneti skrebukai, tad labai pavydziu, kas turi siuvimo masinas.

labai gi idomu buvo uzmest aki i tavo rankine, o tie siuvineti kvadratukai visai mane paverge. :) faina darbelio kompozicija. :)

Agneja rašė...

Neringa, aciu ;)