2011 m. kovo 25 d., penktadienis

Nuotrauka iš darželio


Visiškai paprastas, be jokių įnoringų detalių skrebukas. Grynai dekoratyvinis, kad nuotrauka nepasimestų ir nereikėtų po keleto metų galvoti, kokie vaikai ėjo kartu į darželį. Pasisodinau Arminą ir paprašiau išvardinti darželio draugus, nes pati tikrai visų nepažįstu ;)
Skrebindama supratau, kad jei ši nuotrauka būtų buvusi juodai balta, būčiau daugiau padariusi ;) Na bet tikslas pasiektas, dar vienas skrebukas į vaiko albumą.
Arminui patiko, sakė "gražuuuu";) Dabar dažnai jo paklausiu, ar jam patinka, jo nuomonė labai svarbi, juk jam - atsiminimų albumas, o man - geros nuotaikos terapija. Abu patenkinti ;)

6 komentarai:

Justė rašė...

Agnėja, puikiai išsprendei reikaliuką, kai būna sunku kažkur padėti tas darželines/mokyklines fotosesijas! Labai simpatiškas skrebukas - o svarbiausiai, kad Arminui patiko. Man tik kiek sumirgėjo per daug ta vieta, kur margas popierius su skylamušiu išmuštas ir uždėtas ant kito margo...bet tikiu, kad gyvai viskas visai kitaip ;)

Agneja rašė...

Aciu, Justess ;)
zinai, busiu savikritiska - man irgi truputi mirga, bet jau kaip gavosi - taip ;) Tuo skylamusiu norejau susvelnint perejima is dvieju skirtingu rastuotu popieriu, nes kitaip man linija per griezta buvo...
Zinau, tai ne pats geriausias skrebukas, bet su ta nuotrauka tik taip sugebejau islauzt ;P

Puskis rašė...

Geras darbelis!! O tokias nuotraukas manau tikrai sunku skrebint, nes dazniausiai darzaliu fotografai, megsta jas "paturbinti" ir prideda visokiu remeliu, fonu ir pan. O padirbejai tikrai gerai, viskas labai dera. Ypac tos koreteles su raidelem ir raidelinis popierius. Tikrai saunus darbelis!

...VitDeko... rašė...

Man sis skrebuka grazus ir jame viskas taip dera :)

Irma rašė...

sunku tokias nuotraukas skrebinti...turiu abieju vaiku darzelio foto jau nemazai, bet jokio ikvepimo jas skrebinti, o tau Agneja labai pasiseke kurybiskai su nuotrauka 'susitvarkyti'...bravo!

Agneja rašė...

Aciu ;)