2010 m. kovo 19 d., penktadienis

Skrebukas : Kažkas iš nieko


Labai apsidžiaugiau naująja Scrapmanijos konkurso tema, kadangi ir šiaip savo darbuose naudoju nemažai neskrebinių dalykėlių ;)
Šiame darbelyje pagrindui naudojau akvarelinį popierių, kurį pamarginau akvareliniais dažais, pavadinimo raidės nudažytos savos gamybos trafareto pagalba ;) tiesiog kompiuteryje susiradau patinkantį šriftą, persipiešiau prie ekrano pridėjusi ploną lapą, tada raides išpjausčiau ir užliejau dažais norimoje darbelio vietoje...
Nuotraukai rėmelį iškirpau iš vyniojamojo popieriaus ir apdažiau kraštelius akriliniais dažais, apsiuvau rankomis, širdelės iškirptos iš popieriaus rasto saldainių dėžuteje ;)
Apačioje dar palikau keletą tuščių eilučiu, nes tikrai žinau, kad gryžęs iš darželio sūnelis pažers naujų žodelyčių ;) juos vėliau ir įrašysiu ;)

7 komentarai:

Lemurka rašė...

Labai grazus darbelis. dar karta irodo,kad skrebinti galima ir be spec. priemoniu, pasitelkus vaizduote ir miklias rankas!Saunuole!labai gera ideja su zodziu iamzinimu!

kitokia Aurelija rašė...

Agnėja, puikus darbas :)
Ir labai džiugu, kad randi laiko skrebinti ;) matyt jau įsivažiuoji į ritmą :)

Lawrute rašė...

visada dziaugiuosi radusi tavo nauja skrebuka - super!!!!

Irma rašė...

Banguotas tekstas yra įrašytas į "būtina man išbandyti" sąrašą...l.l.l patiko mintis užrašyti vaiko dabartinį žodyną...NUOSTABU ;)

Agneja rašė...

Aciu,merginos ;)

Tosk rašė...

Su Velykom!!! Gal bundantis pavasaris ykveps nuojiems darbeliams;)

Agneja rašė...

Aciu uz sveikinimus ;) Jau kvepia kvepia :)) dabar kaip tik darbuojuos pagal uzsakyma, laiko mazai, o darbelio daug, ziuresim kas cia man gausis ;)