2010 m. sausio 4 d., pirmadienis

Super greitas skrebukas ;)

Štai ir atėjo jau Naujieji metai ;) Ačiū,visiems, kas aplankote mano šį kampelį, paliekate mielus komentarus, tikiuosi neapleisti jo ir ateinančiais metais;) Tad iškarto kimbu į darbus;)
Tiesą sakant, jau buvau pasiilgusi skrebinimo tik sau ;) Bet taip jau yra, kad kai darau kitiems, tai sau jau nebežinau nuo ko pradėti ;) taip atsitiko ir šiandieną...pradėjau dirbti visai su kitomis nuotraukomis, kitais popieriais, bet taip niekas ir neprilipo, kol nesugalvojau peržiūrėti visas turimas nuotraukas ...aišku, labai pravertė ir schema, kurią panaudojau darydama šį Lo.
Ir ta..dam - padariau šį darbelį gal per valandą- tai tikras naujametinis stebuklas, nes paprastai užtrunku daug ilgiau...
Pažaidžiau ir su savo naujuoju aparatu :) Tik gaila, kad jame nėra lietuviškų raidžių, kažkaip šveplai tas pavadinimas atrodo, ir dar kaip tyčia kažkur nukišau savo baltą Sakuros rašiklį, vėliau pabandysiu su juo varnelę uždėt ;)


ir čia schemutė pagal kurią dariau:

11 komentarų:

Lawrute rašė...

smagu tave matyti taip sparciai kimbancia y darbus :) labai jaukus darbelis :) islaikytas tavasis stilius :) :) o pavadinimas koks mielas :)

o tas naujas aparaciukas ; tai cia dymo? LT pirkai?

Irma rašė...

turi savita stiliu kuris man l.l patinka. Jega kaip greitai susimeta skrebukai pagal schemas, ane? Sis tavo LO man labai graziai ziurisi ir foto ir detales, ir pavadinimas...viskas skoningai atlikta.

Agneja rašė...

Aciu, merginos!
Taip Schemos yra geris! ;))
lawrute, taip apie dymo snekejau, pirkau LT - www.dymo.lt

kitokia Aurelija rašė...

Super greitas pagyrimas :D
Šaunuolė. Sveikinu pažinus greitojo skrebinimo malonumą, manau, jau jaučiamas tavo įdirbis. Juolab nors naudoji šabloną, improvizuoji labai gerai.
Šaunuolė dar kartą, taip ir toliau :D

Agneja rašė...

Aciu, Aurelija!
Nu net susikuklinau :D visgi manau, kad man cia netycia taip gavosi :DD

Anonimiškas rašė...

Man labai patiko. Kiekviena detalė. Šaunuolė.

Asta

Neringa rašė...

Agnėja, smagus darbelis. Ir tikrai, tikrai, jau turi savitą skrebinimo braižą, liuks. Ir dar visokius labai smagius momentus sugebi nufotografuoti. Toks jausmas, kad fotiką kišenėj nešiojies. ;)

Agneja rašė...

Asta, Neringa, Aciu!

O del fotiko, tai gerai butu jei kisenej jis butu :D
kaip tik as ji pamirstu dazniausiai, todel daugiausiai visos nuotraukos namuose darytos, atrodo, kad vaikas i lauka neiseina :D

Magic Rabbit rašė...

kkox fainas skrebukas:) super, labai patiko, kaip pasinaudojai schemute, bet vistiek improvizavai:) puikiai:) vieas labiausiai patinkanciu:)

Tosk rašė...

Puikus LO, atrodo labai berniukiskai;) Ir labai patiko iamzintas momentas :D

Agneja rašė...

Aciu, merginos! ;)