2009 m. spalio 22 d., ketvirtadienis

Dėkliukas nuotraukoms

Pastaruoju metu pradėjo erzinti nuotraukų krūva, kurios niekaip neįveikiu :) kurgi čia ją įveiksi, kai skrebinu po vieną nuotrauką, o jų vis daugėja :)) taigi nusprendžiau save apgauti - surūšiavau visas ir nusprendžiau sudėliot į dėžutes, kadangi į albumus kišti kažkaip jau nesinori ;)
Taigi štai pirmoji dėžutė. Išlankstyta iš akvarelinio popieriaus ir dekoruota.
dėžutės vidus su beveik slaptomis durelėmis tekstui :) MB nusprendė, kad ir atidarymas gan slaptas, na, jis gi nežino kaip ten užraizgyta :))
atidarius dureles

4 komentarai:

loriete rašė...

Oi kokia grazi ideja ir koks dailus ispildymas!!! Labai grazu! Ir spalvos ir pats sulankstymas, ir teksto paslepimas, ir net tie raizgaliukai taip derinasi... Tikriausiai ir man reiketu nukopijuoti sia ideja, nes nuotrauku kruvos :)

Irma rašė...

Super Agnėja :D Labai patiko atlikimas ir netgi pati koncepsija. Tik dar man patikslink--ar dar tokių dėžučių žadi pagaminti daugiau, įvairiom temom? Matau šis indėkliukas tiktai gimimo dienos proga, tai tapo lyg mini albumas pirmo gimtadienio proga. Tai toks indėkliukas labiau skrebas atskirom temom negu praktiška paskirtis--laikinai laikyti nuotraukas.

Agneja rašė...

Loriete, Irma aciu, kad apsilankote!

Irma, taip taip dezuciu bus daugiau ;)bus dar kelios temos, kur turiu daugiau nei keleta nuotrauku;) jos jau surusiuotos, belieka tik dezutes gamint :)

_____________________ rašė...

Pavasariškai gaivus darbelis :). Idėja ir aišku atlikimas labai patiko.