2009 m. spalio 30 d., penktadienis


Darbelis apie tai, kaip mano sūnelis miega kur papuola, tik dabar po mažu pradeda pripažinti savo lovytę, bet vistiek dažniau kraustosi į tėvelių lovą :) Ir aplamai tas vaikų sugebėjimas užmigti bet kur ir bet kada, kai to mažiausiai tikimasi, man atrodo kažkaip fantastiškai ;)
Taigi perkėliau aš savąjį marsietį į kosmosą, kaip pasiklydusį, ne savame erdvėlaivyje, keleivį ;)

5 komentarai:

Irma rašė...

Kos sutapimas! Aš mintyse dėliojau būtent šios temos skrebuką, bet nuotraukoj sūnelio tokia išraiška lyg ufonautai leidžiasi jį pasiimti :D Planavau padaryti panašią marsiečių aplinką, dėkui kad man priminei dabaigti šį LO.
Labai patiko akvarelės fonas, žvaigždutės ir tas TV ekranas...viskas dera...super ;)

Anonimiškas rašė...

Kai mieste nemiega niekas, atkeliauja dėdė miegas. Saldžių sapnų mažyli!

Agneja rašė...

Irma, o as zinok, nepatikesi, sianakt sapnavau tave, kad kartu kazka skrebinam, dar buvo pora mergaiciu...ne nu cia kazkokia telepatija :D

Irma rašė...

Marsiečiai iš kosmoso mus valdo ir "programuoja" skrebinti apie jų atvykimą :D :D
O gal visdėlto pranašauji, kadangi mintyse raizgiu planus kaip dasibastyti iki LT kad paskrebinti su merginom. Su Aiva taip ir nepavyko :( tik jai tag'iuką greitai sumečiau kad parodyti vieną [man] įdomią embosinimo techniką.

latteroom rašė...

fantastiskas skrebukas!!! man tokie grazus tavo darbeliai - tas lengvas rankos prisilietimas tai avarele, tai akrilas tai siaip papeckiones - bet visada viskas aip suderinta - saunuole :)