2009 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Vieną rudens dieną...

Na štai, pristatau savo naujausią kūrinuką. Turėjau puikias nuotraukas, bet niekaip neapsisprendžiau, kuri man iš jų gražiausia :) , todėl Lo taip ir nesudėliojau, bet viskas kuo puikiausiai susidėliojo į mažytį albumą ;) Darbui naudojau popieriaus rinkinį, pirktą Timari, albumo lapams - akvarelinį popierių, papuošimai - daugiausia dar kalėdinio swapo fėjos dovanoti ;) užrašai visi, jau kaip ir matosi :)), rašyti ranka, kadangi žiauriai tingiu štampuot, o ir štampukus, kuriuos turiu, nelabai mėgstu :) viršelius šiandien dariau paskubomis, todėl turiu sau šiokių tokių priekaištų, bet jau žinau, ką reikės daryti kitą kartą, kad jų nebūtų :)))
Ant viršelio štampuotas kalendoriaus lapukas, su mažais trikampiukais pažymėjau, kurią dieną buvo vykdoma ta fotosesija :)
Ant tag'ų viduje, kol kas nesiruošiu nieko rašyti, man labai gražu kai jų būna visur prikaišiota ;)) taigi šį kartą tai tik dekoratyvinis akcentas :))
Ai, o tuos su užrašais figūrinius tag'us a la chipboard'us, išsikarpiau iš reikiamos spalvos popieriaus, apvedžiojus tikruosius chipboard, kadangi jų mažai turiu ir esu gailiūga :)))


















8 komentarai:

Irma rašė...

oho koks grožis...nemažai čia darbo įdėta...man įpač patiko 3-čia foto tas medis :)

Lawrute rašė...

albumas - nuostabus!!!! o jau medelio grozis :)

Linutukas rašė...

pasakiskos nuotraukos :), o ir albumas liuksiskas gavosi, sauniai pasidarbavai :)

Agneja rašė...

dekui, merginos! malonu, kad ir jum patiko ;)

loriete rašė...

Liuks albumukas! Man labai patiko ir spalvos, ir detales, ir papuosimukai, ir tai kad ranka rasyta, ir bendrai visas albumukas labai fainutis. O jau apie nuotraukas tai neturiu zodziu - grazumelis ;)

As esu pradejus viena mini albumuka apie viena kelione, bet niekaip nesugebu pabaigti,tai taip ir stovi, cha cha... Gal kada nors :)

Geros dienos!
Loreta.

Bangaa rašė...

Super !!!

Nuotraukos, spalvos, papuošimai: klevo lapas kiekviename psl. (beje kaip jis padarytas ?) , parinktas popierius - rudeniu dvelkia, žinoma medelis taip pat labai labai ... (pati išsikirpai?).

Man labai gražu, artima ir asmeniška, kai užrašoma ranka !!!

Agneja rašė...

Aciu, Bangaa ;)
tie klevo lapai - tai kaledinio swapo fejos dovana, jie buvo dauguma balti, as tik juos papeckiojau spalvotais rashaliukais...nzn, as tokiu niekur kol kas neuzmaciau, bet, manau, gal kur floristikos parduotuveleje butu galima tokiu rasti...
medeli pati pasipiesiau ir iskirpau ;)

Magic Rabbit rašė...

niu labai fainas albumukas, labiausiai tas medelis patiko, bet siaip visi papuosimai labai grazus..ir nuotraukos nerealios..viskas labai graziai susiderino, saunuole, gera cia darbeli padarei:)