2009 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

Jūra. Tema - pateiktų spalvų kombinacija

Mano naujausias darbelis, beje, irgi konkursinis :) šiuo momentu kažkodėl kuriu tik pagal Scrapmanijos konkurso temas, kitaip nesigalvoja...
Pamačiusi būsimo konkurso temą iš kart puoliau darbuotis, ir Lo padariau dar tą pačią dieną. tikriausiai tai ir buvo lemtinga :))) kadangi laimėjau su šiuo darbeliu pirmają vietą :) Ačiū, ačiū...!!!
Taigi šio konkurso tema - scrapas pagal tris interjero dažų spalvas


Darbelis šį kartą buvo apie mane, kadangi labai myliu jūrą, ir turima nuotrauka, atrodė, labiausiai tinkama konkurso temai. Aprašymui panaudojau gerai žinomos dainos “Nidai” keletą stulpelių:

Vėjas, šiltas vėjas per marias
Neša tavo tylų balsą į mane
Mano mintys - lengvos burės migloje
Akmeninis laivas grįžta pas tave

Jūra, tavo kraujas manyje
Ir gyvent tarp vėjų man skirta dalia.
Balsą, tavo balsą vėl girdžiu -
Jis stipresnis man už tūkstančius balsų

Skamba muzika, kurią sudėjau tau
Iš nakties ir dienos.
Mano jūra, pas tave ir vėl grįžau
Ir dainom dalinuos.

Technika : pagrindo popierių “pagražinau” - su nedidele taurele ir akriliniais dažais prištampavau apskritimų. Prikarpiau didelių ir mažų apskritimų, kurie man visi asocijuojasi su bangų mūša, vandens purslais…

3 komentarai:

loriete rašė...

Sveika! Sitas tavo darbelis man pats paciausias is visu! Ir per konkursa balsavau uz si darbeliuka - viskas taip graziai suderinta, tie rutuliai...ech, grazu, net nostalgija apie jura sueme :) Geda peleda, paskutiniu metu apsileidus ir nepagyriau kai laimejai! Saunuole!

Beje, aciu uz sveikinimus ;)

Geru ir kurybingu dienu!
Loreta

Agneja rašė...

Aciu ;)

Magic Rabbit rašė...

man sitas labiausiai patinka pokolkas..tox tikras..is sirdies..tiksliau is sielos gelmes..labai patiko, kad zodziai is dainos ir ranka surasyt..kazkaip uzburia, o ir foto, tokia nesupozuota..kazkaip viskas supersikai cia sueina i tobula vieni..sveikinu:)