2014 m. spalio 13 d., pirmadienis

92 vasaros akimirkos

Sakoma- laimingi žmonės laiko neskaičiuoja. Aš gi pridursiu- laimingi žmonės fiksuoja laimingas akimirkas! :)

Kodėl 92?
Pradinė idėja čia http://100happydays.com/ Aišku, be palaikymo komandos čia neapsieita. Ačiū draugėms, kurios dalyvavo šiame projekte. Vienos kitas palaikydamos, visą vasarą turėjome ką veikti- fiksavom ir džiaugėmės vienos kitų laimėmis :)
Aš viską dar ir suskrebinau. Kadangi kiekvienam vasaros mėnesiui paskyriau po albumą, tai ir laimingų akimirkų gavosi man ne 100, o 92 :)
O pats procesas buvo labai smagus. Beveik visos nuotraukos darytos mobiliuoju telefonu, juk nesitampysi kasdien fotoaparato, todėl kai kurios išplaukusios, nefokuse, bet juk tokia ta mūsų tikroji kasdienybė, ar ne? ;) Gavosi savotiškas Project Life, tik kad užfiksuota ne esminis dienos įvykis, bet akimirka, kuri tąkart suteikė džiaugsmą, privertė nusišypsoti. Aišku, buvo tokių dienų, kad tikrai, atrodo, nieko nevyko, viskas tekėjo sava vaga, buvo liūdna ar pikta, tačiau vakare, po visų darbų, prisėdus ir viską apmąsčius, dienos įvykiuose atrasdavau kažką tokio...

Su puošyba detalėmis labai nesistengiau, kadangi pagrindinis tikslas buvo - nesigailint sunaudoti kuo daugiau skrebinimo popieriaus :D bei suskrebinti viską, neužmetant šito darbo "vėlesniems laikams" ;) 
Albumuose yra ne tik nuotraukų, bet ir tikrų eksponatų :)



Dabar gi, bevartant šiuos albumus, supranti, kad laimė tikrai slypi paprasčiausiuose dalykuose ir dauguma iš tų 92 Laimių yra lengvai pakartojamos, todėl ateityje, kai bus liūdna (o juk būna tokių dienų), prisižadu sau- atsiversiu kurį nors albumą, dursiu pirštu į pirmą pasitaikiusią Laimę ir būtinai ją pakartosiu :)

Geros dienos visiems ir būkit Laimingi!!!!

2014 m. spalio 8 d., trečiadienis

Skrebukas. Mano 2 elfai

Rudens akimirka, kurios negalėjau nesuskrebinti.  Norėjosi kažko magiško, kažko blizgaus, norėjosi saulės popieriuje...nei daug nei mažai, nes nuotrauka čia kalba pati už save ;)

Detalės iš arčiau ;)

 
Geros dienos visiems!

2014 m. spalio 3 d., penktadienis

Skrebukas. Būk laimingas


Gera matyti besišypsančius ir laimingus vaikus, norisi, kad jie visada tokie ir liktų. Juk dažnas suaugėlis jau tiek nesišypso, arba šypsosi, bet nebe taip nuoširdžiai...ir kur pradingsta tas vaikiškas nerūpestingumas?
Linkiu sau ir kitiems- kikenkim, kvailiokim, šėliokim ir džiaukimės kiekviena akimirka ;)
Geros dienos visiems!

2014 m. spalio 2 d., ketvirtadienis

Skrebukas. Aštrūs bučinukai


Jaučiu, kaip atėjus  rudeniui, sugrįžta įkvėpimas tradiciniams skrebukams. Ant darbo stalo dar kelios nuotraukos, kurias jau stumdau, oj bus dar skrebukų...
O čia- istorija apie besigalandančią dantukus mergaitę- tokia jau ji pas mus :)
Geros dienos visiems!